torsdag 31 maj 2012

Jag hoppas det är vackert


I helgen är det Rix-Fm festival och jag ska dit, bland artisterna som spelar finns: Moa Lignell, Danny, Ulrik Münter och ev. Ed Sheeran - killen bakom The A-team (dock kan jag inte intyga om det bara är ett rykte att han ska spela eller inte).
I övrigt har Moa Lignell kommit med en ny låt Live your life, värd att lyssnas på och finns på Spotify och iTunes!

onsdag 30 maj 2012

Bokmässan


Är något enormt sugen på att åka till Bokmässan i Göteborg till hösten, och ska nog försöka ta mig dit på ett eller annat sätt.
För er som också är sugna på att besöka Bokmässan och gillar att skriva, är den här tävlingen på ungdomar.se ett perfekt tillfälle att både: vinna dagsinträde till mässan, få sin novell publicerad och få träffa författarna Fredrik Persson och Linda Belanner - som kommer att ge vinnaren skrivcoaching!

måndag 28 maj 2012

lördag 26 maj 2012

Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken


God eftermiddag!

De senaste dagarna har varit fullkomligt underbara, med +25 grader och strålande solsken och under dessa har jag:
- I torsdags varit ute hela dagen tillsammans med klassen på en friluftsdag som gäller hela skolan. Vi spelade fotboll och gick på promenad medans vi utövade övningar.
- Igår (fredags) varit i skolan och gått på marknad i staden - köpte ett armband och strosade runt tillsammans med familjen, åt även på en Kinesisk restaurant.
- Idag (lördag) varit på markanden igen, denna gången endast tillsammans med mamma. Jag köpte ett par klackar och nya shorts.

Jag hoppas att ni också haft en underbar vecka och att ni fortsätter njuta av helgen! Kram.

måndag 21 maj 2012

Hårinspiration!


Jag har under eftermiddagen fixat och trixat lite med håret, och här ser ni slutresultatet - klicka på Läs Mer för att få se resterande delar!

Kristihimmelfärds-helgen



Jag har under helgen som varit besökt min farfar tillsammans med familjen - och det var som alltid riktigt mysigt! Vi var ute och sprang, slappade i hammocken, läste, fiskade och åt gott bland mycket annat. Ovanstående bilder togs under dagarna, och vi hade även stor tur med vädret!

lördag 19 maj 2012

Mina smultronställen



(Bilder tagna av pappa)

Det finns så många ställen jag besökt och älskat (och som jag vill besöka), men dessa två är nog mina absoluta favoriter: Hos farfar, och Åre!
Semestern på dessa ställen är obligatorisk och tradition, och jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta åka hit låångt framöver!

torsdag 17 maj 2012

Allra käraste syster



Är det någon som kommer ihåg barnboken och filmen Allra Käraste Syster skriven av Astrid Lindgren?
Oavsett svaret så är det en fantastisk barnbok, som jag älskade när jag var liten och får mig att bli nostalgisk - läs den!

tisdag 15 maj 2012

I'll show you what I found


(Bild tagen av pappa)

Ovan ser ni en bild från tävlingen som jag var med på förra helgen, jag kan inte riktigt urskilja vilka (pojkar eller flickor) det var som precis skulle tävla - men jag vet åtminstone att det var ett långlopp!
Min helg och den hittills gångna veckan har sett ut såhär: 

I lördags hade jag en otroligt stillsam hemma dag, men besökte dock bibblan och lånade hem några böcker + en film (Downtown Abbey). Resterande delen av dagen spenderades framför tv:n och med en bok framför näsan.
I söndags var jag och min ena bror ute och sprang, när vi passerade Vättern såg vi att några vänner-och-klubbkompisar var ute och paddlade, så vi hängde på dem. Efteråt sprang vi hem igen och på kvällen åkte vi och fikade hos mormor och morfar.
I måndags (igår) var en helt vanlig skoldag och idag likaså. Dock är det ju faktiskt "lov" nu, vi är trots allt lediga i fem dagar, så passa på och njut av härligt väder (om ni har något) - eller mys med en film om inte. Ha kul!

söndag 13 maj 2012

Tonight we are young.



Sol, strand och sommar!


Downtown Abbey


Jag har aldrig varit någon höjdare på att följa serier, dock har jag försökt mig på att se bland annat Gossip Girl och Vampire Diaries , och det gick inget vidare.
Hur som helst har jag nu lånat hem Downtown Abbey, och börjat se den - och kan man annat än älska den?
(Ja, jag vet att den gick på tv förra året^^).

lördag 12 maj 2012

Engelfors-trilogin

Förra året kom Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren ut, och blev en omedelbar succé. Inte helt oväntat (?), lånade även jag hem den och slukade den direkt.
Nu har ju även del två i trilogin utkommit, och med namnet Eld. Under gårdagen var jag nere på stan med några vänner och fann då ett signerat exemplar boken som jag köpte.

För er som lider av bokbrist, eller helt enkelt bara är sugna på att läsa - rekommenderar jag Cirkeln starkt!

- Bilden är tagen från google.

fredag 11 maj 2012

Fika!



Fika med tjejerna!

onsdag 9 maj 2012

When I'm happy I sing!



Regnet öser ner (vräker ner är nog ner passande), och jag älskar det! Det är i sådant hår väder man:antingen ska mysa med en filt eller gå ut och bara släppa loss! 

söndag 6 maj 2012

I won't give up - Jason Mraz




I'm giving you all my love, I'm still looking up.

What I think I do


Ovanstående bild är ganska kul, med tanke på att den till stor del stämmer! 
(Särskilt "what my friends think I do", nu vet ni kära kompisar)
Denna söndag kommer bli lik gårdagen, eftersom jag även idag ska tävla - vi får väl se hur det går!

lördag 5 maj 2012

Nu är det lördagsmys!


Dagens tävling(ar) gick toppen och jag är supernöjd med mitt resultat, det var ju trots allt första gången! 
Nu ska vi strax ha gäster och äta en massa god mat, ha en fortsatt bra lördagskväll! 

Today's the day!



Nu är det dags.
Idag ska jag tävla för första gången, och känslorna är en aning blandade;
Självklart kommer det bli superkul, men herregud vad nervöst också!

fredag 4 maj 2012

Summer 2012





Klicka på Läs vidare!


One day you're life will flash before you're eyes, make sure it's worth watching



Med tanke på de senaste dagarnas underbara väder, med minst 20+ grader och strålande solsken - känns det här så avlägset - trots att det bara var för ca tre månader sedan. Tiden går snabbt.