torsdag 28 mars 2013

Påsklov!

Det är torsdag, solen strålar mot en klarblå himmel, och nu är det äntligen påsklov! Det är inte klokt vad tiden går fort, det känns som igår jag var uppe och åkte skidor i Värmland på sportlovet.

Dagen har gått i full fart, och jag ska alldeles strax sätta mig med en bok - och senare i eftermiddag ska jag till träningen.
Ha en fortsatt bra dag, och ett underbart påsklov, kram!

tisdag 26 mars 2013

Bloggen fyller två år!

Den 26 mars för två år sedan startade jag den här bloggen, och det är inte klokt vad fort tiden går - tittar jag tillbaka på allt som hänt är det nästan som igår. På tal om tiden blir det (ju) påsklov på fredag, var det inte sportlov nyss?

söndag 24 mars 2013

You gave me forever within the numbered days, and I'm grateful

God eftermiddag folk!

Ute skiner äntligen solen, och himlen är vackert blå med enstaka moln - en perfekt vårdag!

Under gårdagen var jag nere på stan med familjen, vi fikade och jag inhandlade några nya tröjor och blusar. På kvällen såg vi på den franska filmen Amelie från Montmarte, vilken var mycket bra (men en aning konstig), och umgicks!
Denna söndag har jag tagit det lugnt och läst samt pluggat, och senare ska jag träna. Jag hoppas att ni haft en fin dag och helg



fredag 22 mars 2013

När plötsligt genom juni, en vindils fingrar drogs

God morgon!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade sist, och de senaste veckorna har innehållit allt ifrån; plugg - jag har haft en hel del prov + en uppsats att skriva, läsning (City of Bones, Förr eller senare exploderar jag, Korsad) till träning med styrka, simning, kondition och paddelmaskin samt tid att umgås med min familj och vänner.
Nu ska jag bege mig mot skolan, hoppas att ni får en riktigt fin fredag, kram!



torsdag 21 mars 2013

Uppdaterad trailer av The Host


Ännu en trailer har släppts till filmen The Host, som har biopremiär här i Sverige den 27 mars - och gissa om jag inte blev än mer sugen på att se filmen nu när jag sett ovanstående video!

fredag 15 mars 2013

The Mortal Instrument, TFIOS, Finale och Anne Franks Dagbok



Jag är en sådan människa som håller igång och läser flera böcker samtidigt, och för nuvarande är det dessa;
-  The Mortal Instruments: City of Bones (+eng) - vilken har biopremiär i augusti, och som jag är mycket spänd på att se,
- Förr eller senare exploderar jag - med andra ord, The Fault In Our Stars på svenska, en omtalad bok här på bloggen.
-Anne Franks Dagbok, som jag läst ett tag - men som verkar väldigt intressant och lärorik.
- Finale (+eng), den fjärde och avslutande delen i Becca Fitzpatricks serie om Nora och Patch.

Sammanfattat fyra underbara böcker, väl värda att läsas!

tisdag 12 mars 2013

It started with a whisper...



Ja, Robin Stjernbergs You växer varje gång jag hör den - och trots att jag, som sagt, tyckte att Yohio skulle vunnit, var det kul att Robin lyckades. Andra låten heter Everybody Talks, och tala om att den låten fastnar. It started with a whisper... 

söndag 10 mars 2013

Because of you

Godkväll folk!

Nu var det länge sedan jag senast hörde av mig, och under veckan som gått har jag haft fullt upp!
I måndags friskförklarades jag äntligen, och jag gick nöjd och glad till skolan igen på tisdagen. Dagarna därefter har innehållit allt ifrån plugg, till prov, träning, övernattning med konfan, kemi-läxor om alkaner, alkener och alkyner, läsning, Melodifestivalen och mycket mer. Vem ville ni skulle vinna? Personligen tycker jag att Robins "You" växer för varje gång jag hör den, men att Yohio borde vunnit!
Jag hoppas att ni haft en fin dag och vecka, kram!